anmeldelser


Redaktør: peberrod

Anmeldelser autonom kloakering TOPAS

Din besked SEMA »22 jul 2012, 13:09

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked Sergiosharm »28 sep 2012, 16:12

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked SEMA »03 sep 2013, 10:16

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked Sergiosharm »03 sep 2013, 13:06

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked septikto »01 okt 2014, 19:59

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked Sergiosharm »27 dec 2014, 10:47 pm

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked Vaganova »25 Jun 2015, 22:32

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked Bagaev »25 Jun 2015, 22:33

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked Vaganova »25 Jun 2015, 22:34

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked Bagaev »25 Jun 2015, 22:35

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked Tosen »25 Jun 2015, 22:35

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked Bagaev »25 Jun 2015, 22:36

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked Sergiosharm »25. juni 2015 kl. 10:45

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked Malega »21 juli 2015, 00:56

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked Sergiosharm »21 juli 2015, 00:59

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked Vladimirrr 06 okt 2015, 15:43

Anmeldelser septisk TOPAS

Din besked Vladimirrr »6. oktober 2015, 16:31

Septic Topas negative anmeldelser

Septic Topas negativ feedback om enheden

Autonomt kloaksystem "TOPAS"

Flere og flere ejere af byhuse udbyder lokale kloakker og installerer lokale rensningsanlæg. Oftere brugte færdige stationer. Et af de populære VOC er septiktanken "Topas". Allerede mange brugere værdsat fordelene ved denne enhed. Men nogle gange er der negative anmeldelser.

Septisk Tapas-ordning

Hvordan arbejder septiktanken "Topas" og arbejder?

"Topas" er en slags reduceret kopi af centrale kloaksystemer, der betjener hele bosættelser. I denne septiktank undergår vand også mekanisk og biologisk rensning.

Septic Topas - konstruktion

Septiske Topas i drift

"Topas" er en beholder, opdelt i rum, hvoraf et bestemt stadium af behandling af affald flyder.

  1. Først kommer spildevandet ind i sedimentertanken til udfældning af store partikler, som akkumuleres på bunden.
  2. Delvist afklaret vand pumpes med airlifts til næste rum. Her udføres den maksimale rengøring på grund af aerobiske mikroorganismer, der danner aktivt slam og nedbrydes forurening i nærværelse af ilt, som leveres her af kompressoren.
  3. Det sidste trin i rensningen er en sump-pyramide, hvor vand slipper af aktiv silt.

Den autonome kloakering af huset TOPAS 8

Derefter kan den rensede væske bruges til kunstvanding eller andre tekniske behov. Slammet akkumuleret i det andet udfældningskammer træder ind i stabilisatoren. Det akkumulerede slam skal fjernes og kan bruges som gødning.

Effektiv spildevandsbehandling er en af ​​flere fordele ved septiktanken "Topas".

Når du vælger en bestemt model af Topas, skal du være opmærksom på, hvor mange VVS-enheder det kan servicere

Fordele og ulemper

Lokale spildevandsstationer er blevet populært, ikke kun fordi spildevandet i dem er rengjort med næsten 100%, men også mange andre fordele.

  1. Tanker til installation kræver ikke meget plads. Derudover er der ikke behov for at tildele områder til opførelse af jord efterbehandling.

Septic tager ikke meget plads på stedet

Tapas kan serveres uafhængigt

Der er ingen lugt fra septiktanken

Stort modelområde

Der er en række mangler i Topas.

  1. Høj pris sammenlignet med lagertanke eller septiktanke med jord efterbehandling.
  2. Afhængighed af elektricitet.
  3. Behovet for vedligeholdelse af udstyr.

Service TOPAS bliver nødt til at udføre

Generelt vurderede flertallet af brugere Topas. Det er dog undertiden muligt at finde klager på dette rensningsanlæg.

Negative svar om septiktanken "Topas" og deres årsager

Negative udsagn i retning af septiktanken "Topas" kan reduceres til flere faktorer. Lad os analysere en række negative anmeldelser.

Gennemgå 1

"Købet af en septiktank 4 år siden, har udledningen i de senere år været grumset efter behandling. Under åbningen af ​​tanken blev det konstateret, at det første rum var fuld. Her er til dig og stationen uden at pumpe. Jeg var nødt til at ringe til en mester, hvis arbejde kostede penge. "

Årsagen til forekomsten af ​​funktionsfejl i denne sag er indlysende. Brugeren glemte, at septiktanken skal betjenes regelmæssigt.

Gennemgang 2

"Septiktanken" Tapas "vi har næsten en måned. Hele denne tid er spildevandet ved udløbet uklart, og fra reservoiret kommer en uhyggelig lugt. "

Sådanne øjeblikke skyldes det faktum, at ophobningen af ​​aktiv biomasse tager tid. Om vinteren kan denne proces tage en måned. For at fremskynde normaliseringen af ​​biologisk behandling kan du føje til septisk slamslam eller jordbaseret madaffald. Når alt kommer til alt, vil biomassen vokse på betingelse af tilstrækkelig mad.

Gennemgang 3

"LOS" Topas "vi har næsten 3 år. Denne gang er der fejl. Oftest sviger float, hvilket fører til overfyldning af kamrene og oversvømmelsen af ​​den elektriske del. Eller overløbet mellem rum er hamret. Det tager ikke to måneder uden udskiftning af reservedele. "

Flyde til Tapas

Den mulige årsag er en defekt septiktank. Nogle brugere støder på sådanne problemer. I dette tilfælde er der blandt ægteskaber ofte forstyrrelser i floatoperationen. Hvis udstyret købes hos en autoriseret repræsentant eller producent, er de også beordret vedligeholdelse, så er disse fejl let repareret af servicecenteret gratis.

Alarmforbindelsesdiagram

Overflow kamre og er ofte forbundet med en forkert beregning ydeevne og afstrømning og volley nulstillet. Tilstopning af elementerne forårsaget af forstyrrelser i driften, nemlig udledning til kloak forbudte stoffer, for eksempel en stor mængde hår og uld, polymer eller gummi affald, byggeaffald, etc.

Vær opmærksom! Lad ikke klorrensemidler, antibakterielle stoffer, antiseptika, samt aggressive kemikalier såsom alkohol, tyndere osv. Være til stede i spildevandet. Men med spildevandet fra badeværelserne, opvaskemaskinen og vaskemaskinerne, klipper bakterierne.

Gennemgang 4

"Jeg installerede septiktanken selv om sommeren, da grundvandsbordet var minimalt. Jeg håbede, at det vandfyldte reservoir ikke ville komme op. Mine håb var ikke berettiget. Jeg var nødt til at geninstallere. "

Lav kvalitet installation af Tapas

Denne ubehagelige gennemgang henviser snarere til ikke udstyr, men til installation. På territoriet i mange regioner i Rusland stiger grundvandet tæt på overfladen i hvert fald sæsonmæssigt. Af denne grund skal enhver plastank af lokal kloakinstallation installeres på en betonbase og fastgøres til den med kabler.

Således følger visse anbefalinger, når du vælger en septiktank, at købe det og betjene det, som en garanti for pålidelig drift af udstyret.

Grundvand bord

Hvordan man undgår problemer med VOC'er som "Topas"?

Lokal kloak kræver mere opmærksomhed end centraliserede kloaknet. Derfor behandler ikke valget og installationen af ​​"Topas" uansvarlig. Der er flere nuancer, der skal overvejes.

  1. Tæl produktiviteten korrekt, idet man ikke kun tager højde for antallet af personer, der bor i huset, men også installationen af ​​sanitetsudstyr som badekar, vaskemaskine og opvaskemaskiner samt mulige ankomst af gæster.
  2. Køb alt udstyr fra officielle repræsentanter eller fra producenten. De bestiller også installation og vedligeholdelse, hvis der er den mindste tvivl i deres egen styrke.
  3. Ved uafhængig installation overvejes grundvandsniveauet og nulpunktets temperaturpunkt.
  4. Hvis du ikke bruger septiktanken permanent, skal du i en periode med dit lange fravær udføre bevaring. Ellers vil bakterierne dø og afløbene ikke ryddes.
  5. Spild ikke bort forbudte stoffer.

Den vigtigste betingelse for effektiv rengøring og problemfri drift af udstyr er rettidig service, som omfatter:

  • fjernelse af sediment fra stabilisatoren af ​​aktiveret slam;
  • rengøring af airlifts, filtre;
  • Fjernelse fra reservoirerne med et netto af affald, der ikke kan behandle bakterierne.

Alle disse procedurer kan udføres uafhængigt eller leje specialister til dette formål.

Spec. forslag til stationerne "TOPAS"

Pakke "Avanceret" som en gave

Vi har en af ​​de laveste priser på markedet!

  • • Kabinettet er fremstillet af frostbestandigt tjekkisk polypropylen med en levetid på mere end 50 år!

  • • Alle stationer har 3 modifikationer for forskellige dybder af indbindingsrøret på 85 cm, 100 cm og 150 cm!

  • • I lineupet er der stationer med øget salvoafladning for dem, som mange besøgende kommer til!

  • • Ideel til installation ved højt niveau af grundvand!


  • • Minimumspladsen på stedet er nødvendig for at installere stationen ≈ 1,4 m2!
  • • Den vandrette udgave af huset gør det muligt at installere stationen på et meget højt niveau af grundvand!
  • • Biologisk læsning installeret inde i kabinettet giver mulighed for at øge rengøringsgraden i tilfælde af strømsvigt!

Hvilken septiktank er bedst til dit landsted?

Septiktank til dyb rengøring

Sådanne stationer arbejder på en komplet cyklus af spildevandsbehandling, de er multi-chambered og indeholder både aerobic og anaerobe bakterier.

Spildevandsbehandling ved hjælp af dem forekommer i tre faser ved hjælp af beluftningsplanter skiftevis.

De er kompakte, bruger en lille smule elektricitet, er nemme at installere, udsender ikke en ubehagelig lugt, kræver ikke en jordrensningsanordning og er holdbare.

Det er værd at bemærke, at renset teknisk vand fra sådanne stationer kan bruges til vanding af planter og buske.

Installationen udføres inden for en dag uden brug af specialudstyr. Lugten er fraværende. Spildevand forurener ikke akvariet. Kræver ikke en kloak. Livslivet er mere end 50 år.

Septisk jord efterbehandling

Den største forskel på denne septiktank er manglen på energiforbrug og autonomi på grund af nedbrydning af mikroorganismer, som ikke har brug for ilt i luften.

Affald udnyttes ved sedimentering og gæring i septiktanke. Karakteriserer septiktanke af denne art billige omkostninger og muligheden for selvopbygning af en tank til spildevandsbehandling.

Sådanne septiker er forbundet med dyr installation og store dimensioner, samt tilstedeværelsen af ​​ubehagelig lugt og slam mere end to gange om året, på trods af tilgængeligheden af ​​en tank til rengøring.

Det forurener jordens akvifer. Dyrt og kompleks installation. Over tid opstår siltning af filtreringsfelterne. Deres erstatning ledsages af en gravning af hele webstedet.

Septisk kumulativ

Denne type septiktank er velegnet til folk, der er sjældne gæster i landet. Dette er en enkeltkammer septiktank, der desuden kan udstyres med en sensor til at fylde tanken med spildevand.

For det meste er det en metal, armeret beton eller plastik, der ikke skader miljøet. Det er tilstrækkeligt at give adgang til affaldshåndteringsmaskinen til affaldspumpe.

Ulemperne ved en sådan septiktank indbefatter de høje omkostninger og hyppigheden af ​​periodiciteten ved at kalde en kloakmaskine, som er karakteriseret ved kontantomkostninger. En sådan septiktank blokkerer ikke den ubehagelige lugt af spildevand.

Dyrt og kompleks installation. Tager meget plads på stedet. Regelmæssig brug kræver regelmæssig pumpe af affald, ledsaget af en skarp lugt af forfald.

Beton ringe

Den enkleste og relativt billige løsning til kloaksystemet er installationen af ​​betonringe. Det er dog værd at bemærke deres store masse, i forbindelse med hvilket der er et problem med transport og installation af et sådant kloaksystem.

En yderligere ulempe ved dette system er den direkte sedimentering proces, gæring og naturlig filtrering i jorden gennem lagene af grus og sand, som igen er karakteriseret ved vedvarende ubehagelig lugt af human ekskrementer for sommerhus og alvorligt rammer tegnebog skyldes kravene i sanitet sådanne brønde mere end 5 gange pr. år.

En vedvarende ubehagelig lugt, forurening af grundvand, faste omkostninger til opkald af kloak og køb af bakterier. Over tid falder beton sammen.

Hvis du stadig vil spare, er du ikke bekymret for den ubehagelige lugt og muligheden for at betale en bøde (i overensstemmelse med FZ 416 om vandforsyning og sanitet) - valget er dit.

Hvad skelner septiktanke

* Gennemsnitlig værdi. Det kan variere afhængigt af driftsforholdene.

Sådan vælger du et pålideligt firma

Vi skjuler ikke et betydeligt beløb i skøn for et smukt forslags skyld.

Leveringsomkostningerne er som regel spredt over resten af ​​skønnet.

Du betaler ikke noget "på stedet", alt det nødvendige materiale tages i betragtning i skønnet.

Resten vil du blive tilbudt at købe, når du installerer, når septiktanken er begravet, og du har ingen steder at gå.

Vi bruger dokumenterede kvalitetsmaterialer. For eksempel, de tyske Solex rør af SN4 stivhed grad.

Omkostningerne beregnes med de billigste kinesiske komponenter, som sandsynligvis skal ændres.

Vi vil klare strømmen af ​​installationer i sæsonen, og vi vil fastsætte septiktanken den næste dag.

Efter forudbetaling kan du vente et par uger for din tur til at installere.

Vi har ansvaret for kvaliteten af ​​installationen af ​​septiktanken.

I tilfælde af installationsproblemer er det svært at finde ansvar

Vi løser alle problemer med autonom kloakering. Uopsættelig afgang på behandlingsdagen.

Efter at have modtaget pengene bliver du uinteressant.

Vi forlader ikke dig efter installationen, og er klar til at tage fuld omhu af offline kloak.

Ved valg af en septiktank er det vigtigt, hvordan det monteres!

1 Vær opmærksom på, hvilke materialer arbejdstagerne falder i søvn i stationens pit

Hvordan vi monterer:

Vi falder i søvn en grundkasse med sand og spildevand

Sandet giver en hurtig krympning, stationen er jævnt og sikkert fastgjort i en sand "pude".

Sådan monteres sæsonarbejdere:

Falder i søvn fundament fundament

Det er muligt at presse stationen hård jord, forskydning og hældning - som følge heraf forkert funktion.

Pris for renovering: 100 000 gnid

2 Se hvordan rørene er begravet

Hvordan vi monterer:

Vi laver rør i grøfter med sand

En sandpude beskytter rørene fra jordbevægelser. Rør bevarer hældning og regelmæssig geometri.

Sådan monteres sæsonarbejdere:

Begraver rørene direkte i jorden

Skiftende jorden kan ændre rørets hældning eller endda bøje dem. På bøjningssteder kan is og træsko dannes.

Pris for renovering: 6000 gnid

3 Overhold hvordan trådene lægges

Hvordan vi monterer:

Vi bruger forseglingen til alarmer

Kontrolenheden forbliver forseglet.

Sådan monteres sæsonarbejdere:

Træk ledningerne i hullet

Over tid trænger fugten ind i styreenheden, ledningerne oxideres og enheden kommer i forfald.

Pris for renovering: 21 000 gnid

4 Vær opmærksom på fastsættelse af ledningerne

Hvordan vi monterer:

Vi forsyner omhyggeligt ledningerne på styreenheden

Isolerede ledninger overophedes ikke.

Sådan monteres sæsonarbejdere:

Kast trådene "efter behov"

Ledninger kan nå magnetventilen og forårsage brand i stationen.

Pris for renovering: 8000 gnid

5 Vær opmærksom på nøjagtigheden af ​​rørlægningen

Hvordan vi monterer:

Rør røret, sæt isoleringen på plads og læg det i et stift rør med større diameter

I et lige rør er der ingen hindringer for væskens bevægelse.

Sådan monteres sæsonarbejdere:

Læg røret straks efter afvikling

I ujævnhederne kan snavs og is ophobes, dræningerne kan oversvømme stationen og deaktivere den.

Pris for renovering: 22 000 gnid

6 Følg processen med fastsættelse af nedsænknings pumpen

Hvordan vi monterer:

Vi fastgør sikkert dykpumpen sikkert

Når vandet leveres, er pumpen stationær.

Sådan monteres sæsonarbejdere:

Sæt pumpen helt ned i stationen

Når der leveres vand, begynder pumpen at snakke, vand kan oversvømme stationens styreenhed og magnetventilen.

Pris for renovering: 6000 gnid

7 Vær opmærksom på fikseringen af ​​floatalarmen

Hvordan vi monterer:

Vi løser løftesystemet

Flyderen bevæger sig inden for de tilladte grænser og opfylder dens funktion.

Sådan monteres sæsonarbejdere:

Sænk flyderen inde i stationen uden fastgørelse

Floaten er viklet på stor diameter. Det kan blokere arbejdet med andre elementer eller selvbryde.

Pris for renovering: 10 000 gnid

Vi har i vores sortiment kun kvalitets autonome kloaksystemer fra kendte producenter.

Vær sikker på at vi vil tilbyde dig den bedste mulighed, der passer til dit landsted!

Kvalitetscertifikater

Stol fagfolk

  • Erfaring i de største fremstillingsvirksomheder
  • Udviklet og implementeret en unik kloakinstallationsteknik
  • Over 5 års arbejde installeret personligt mere end 800 kloakker
  • Giver detaljerede råd om driften af ​​spildevand
    • Master i kvalitet og hurtighed for udførelse af værker af enhver kompleksitet.
    • En civilingeniør med en enorm erfaring inden for det industrielle område inden for intern kommunikation, fra anlæg til privat konstruktion
    • I 5 års arbejde i virksomheden installeret ca. 700 kloaksystemer
    • Mange kunder er villige til at vente et par måneder for at arbejde på deres websted blev lavet under tilsyn af denne installatør
    • Meget dygtig specialist-praktiserende virksomhed, der konstant introducerer nye teknologier på objekter af forstæder og lavhuse
    • I mere end 5 års arbejde installerede han mere end 450 kloaksystemer i det centrale administrative distrikt i Rusland
    • I sit arbejde bruger han innovative tekniske løsninger
    • Han gik fra en simpel arbejdstager til redaktionsgruppen
    • 5 års erhvervserfaring
    • Find nemt et fælles sprog med kunderne
  • Vi er stolte af anmeldelserne om os

    "Jeg stoppede ved firmaet" New Place "fordi jeg virkelig kunne godt lide holdningen..."

    Hej mit navn er Yegor Konchalovsky og jeg vil gerne sige et par gode ord til "New Place" firmaet.
    Jeg havde brug for at installere en septiktank. Naturligvis nærmer jeg dette problem seriøst, har jeg gennemført markedsføringsforskning og afgjort på firmaet "New Place", fordi jeg virkelig kunne lide holdningen. Folk kom flere gange, alt meget omhyggeligt målt, analyseret i detaljer.

    "Vi sætter det hurtigt, godt. Godt gjort! "

    Der var et problem med kloakering.
    Venner fortalte os om firmaet "New Place".

    "De gjorde deres job meget hurtigt"

    På internettet fandt de telefon på firmaet "Nyt sted", ringede til lederen.

    "Roligt bragt og installeret"

    Jeg søgte efter et passende firma på internettet i lang tid. Jeg fandt forskellige virksomheder, i hver eneste ting passede ikke. Men endelig fandt jeg et godt selskab.

    "Jeg stoppede ved firmaet" New Place "fordi jeg virkelig kunne godt lide holdningen..."

    "Vi sætter det hurtigt, godt. Godt gjort! "

    "De gjorde deres job meget hurtigt"

    "Roligt bragt og installeret"

    Lær de 7 grundlæggende fejl i installationen

    Nyttige tips

    Billige grå rør - det første tegn på uretfærdig installation

    Hvis et billigt grå rør har en lav grad af stivhed og bruges til indvendig kloakering af huset, er i 90% af tilfælde overtrådt af et sådant rør. Hvis du vil, kan du klemme det med dine hænder!

    End det truer?

    Manglende forsyningsrør sikrer, at menneskeligt affald kommer ind i jorden, og derefter ind i brønden eller til brønden i dit område. Og om vinteren kan en sådan prisreduktion true oversvømmelsen af ​​stationen eller oversvømme huset med spildevand på grund af nedbrydningen af ​​henholdsvis udstrømnings- eller forsyningsrøret.

    • Gemmer nu: 3000-5000 rubler
    • Omkostningerne ved reparationer derefter: 12 000-15 000 rubler

    Hvad gør vi?

    Vi bruger rør SOLEX, der udelukkende er beregnet til at lægge under jorden (rød farve). Graden af ​​stivhed SN4, det betyder, at røret ikke deformeres, når jorden bevæger sig og kan modstå lasten på størrelse med en lastbil.

    Hvordan rørinstallationsprocessen påvirker stabiliteten af ​​stationens drift

    For at undgå stansning af rør på grund af jordbevægelser er der behov for en sandpude. Dette gøres, så rørene ikke udsættes for væsentlig deformation. Skrupelløse installatører begraver rørene direkte i jorden, som klemmer og bryder de allerede skrøbelige rør.

    End det truer?

    Under jordens tryk, deformerer røret, ændrer hældningen. Som følge heraf er der en oversvømmelse af stationen på grund af funktionsfejl på stationen. Afløb kan endda bryde røret indefra, og på steder, hvor vægternes integritet er forstyrret, kan træsko dannes.

    • Gemmer nu: 3000-5000 rubler
    • Omkostningerne ved reparationer derefter: 13 000-15 000 rubler

    Hvad gør vi?

    Vi laver en sandpude til rørene, samt fylder rørene med sand og spildevand. Dette giver en hurtig krympning af sandet, og rørene er sikkert fastgjort i jorden.

    Kinesisk afløbspumpe eller hvordan går stationer ned

    Omkostningerne ved en sådan pumpe fra 1500 til 2000 rubler. Meget fordelagtig ved første øjekast. Float sensoren af ​​en sådan pumpe har i de fleste tilfælde egenskaben for at "stikke". Det ser ud til, hvem bekymrer sig om at holde stikkende float. Men det medfører alvorlige konsekvenser, og pumpen bryder sammen.

    End det truer?

    Der er oversvømmelse af stationen, fejl i styreenheden og magnetventilen. Behandlingsanlægget ophører med at fungere. Den kinesiske pumpe har deaktiveret al autonom kloakering.

    • Gemmer nu: 3000 rubler
    • Omkostningerne ved reparationer bagefter: 20.000 rubler

    Hvad gør vi?

    Vi bruger en dræningspumpe DAB NOVA eller højkvalitets flydepumpe PEDROLLO TOP.

    Forældreforum med mange børn

    . og dem, der ønsker at være med i vores rækker

    Hjem ⇒ Hvem lavede en septiktank og bruger mere end 2-3 år - del erfaringer

    Redaktør: Olga T

    Din besked DyaPa »03 juni 2013, 16:56

    Din besked Manyasha »Jun 03, 2013, 5:00 pm

    Din besked Kran »Jun 03, 2013, 5:30 pm

    Din besked letorosl »03 juni 2013, 19:14

    Din besked Manyasha »03 juni 2013, 19:17

    Din besked letorosl »03 juni, 2013, 8:28

    Din besked Mor Katya »03 Jun 2013, 20:37

    Din besked letorosl »03 juni 2013, 20:39

    Din besked DyaPa »Jun 03, 2013, 8:57 pm

    Din besked letorosl »03 juni 2013, 21:18

    Din besked Kran »03 Jun 2013, 21:27

    Septic Tver ejere anmeldelser

    Kære brugere! På denne side af vores hjemmeside kan du læse en anmeldelse.
    Med venlig hilsen holdet "superseptic.ru"

    Ved at klikke på knappen "Forlad feedback" accepterer du Privacy Policy

    Administrationen forbeholder sig ret til at offentliggøre en anmeldelse på webstedet.

    Forlad feedback:

    I sommer besluttede jeg at installere en ny septiktank

    Den gamle brønd på betonringe er ophørt med at arrangere: duften føltes, blokeringer. I foråret kollapsede jeg på grund af overflod af vand, fuld var. Jeg ledte efter en anstændig septik i kort tid, og jeg overvejede ikke engang andre muligheder. På os i Istra-distriktet arbejder der normalt med de superseptiske mennesker, på dem begge et bredt valg og spetsy, der er nødvendigt.

    Engineering Julius stadig i den fase af opkaldet besvaret alle mine spørgsmål, var med til at vælge den bedst egnede til mine septiske tilstande, der tilsammen alle fordelene ved byen kloak, men det er designet til at give (sæsonbestemt bopæl). Særligt interesserede mig, ikke kun sin enkelhed og pålidelighed, høj spildevandsrensning, men også mangel af sådanne bekostelige procedurer for pung som winterizing og efterfølgende genindførsel, professionel service.

    Jeg ledte efter en biologisk rengøring af huset.

    Så viste det sig, at dette er det samme som septiktanken. Jeg var meget overrasket over, at prisudbredelsen er meget høj. Naturligvis besluttede jeg at jeg ikke vil overbetale og købe den billigste, men fortsatte med at læse noterne. Jeg begyndte at tvivle på, at de var alle de samme. Flere opkald til forskellige virksomheder, der beskæftiger sig med kloakering, hjalp. Faktisk skal du se ikke til prisen, men på den interne enhed. En tom tønde kan købes til 25.000, men det bliver så rent som det ikke var. Inden skal bakterier, der spiser ud snavs, leve, men de kan kun leve på en vis struktur, det vil sige på specielle filtre. Og de koster penge. Derfor kan en septiktank ikke være billig, fordi den har en høj pris og nøjagtig den samme høje grad af oprensning.

    Vi tog en septiktank i huset under hensyntagen til vandbordet.

    Vi bor i Istra, mit sommerhus. Vi tog en septiktank i huset under hensyntagen til vandbordet. Det er høje her, men såvel som praktisk i hele Moskva-regionen. I foråret svømmer vi generelt. Derfor søgte med specielle ønsker: en enkel og pålidelig, med en god rengøring (der er lugtfri og blokeringer), og bør arbejde uden en fejl i vores vanskelige omstændigheder. kiggede i forskellige virksomheder, skyndte sig ikke med valget. Jeg kunne virkelig godt lide tjenesten i Superseptic, kun professionelle arbejde der - ingeniører, ingen "venstre" sælgere, der ikke forstår, hvad de sælger. Og det præsenterede sortiment har imponeret, mere end et dusin modeller af rengøringssystemer fra forskellige producenter. Vi blev udvalgt efter vores egne forhold. Tog sig selv bedst med en forstærket skrog med ankre-kroge. Filtre, masser af rum, afløb drev godt, stagnation sker ikke. Enkelt, der er ingen elektrisk og elektronisk udstyr, der er intet at bryde. En god enhed, pålidelig. Jeg vil gerne bemærke ingeniør Julia, som hjalp os med at vælge den passende septiktank og brigaden.

    Levede ligesom alle andre. I 14 år gik vi til haven toilet med en spand.

    Far tog en spand 2 gange om ugen i skoven væk fra dachaen. En klassekammerat anbefalede installationen af ​​et spildevandsrensningsanlæg. Vi har sparet penge i 3 år. Vi sætter en septiktank Tver. Nu 2 år lever vi som mennesker. Aldrig pumpet. Det er en skam, inden septiktanken ikke blev leveret.

    Hvordan man vælger den bedste septik til huset og villaen

    Det ser ud til, at indtil for nylig ejerne af landsteder, hytter og blot feriegæster, der kommer til hans "hacienda" i weekenden, og dette ord er ikke kendt - septiktank. Til husstandens behov blev der brugt et simpelt afløbssystem, for eksempel købte de biotoiletter eller satte på færdige gade toiletter, der lignede et stort fuglehus.

    Faciliteter i sådanne "faciliteter" var få, og foruden irritation og utilfredshed forårsagede deres brug ikke noget. Men - det var nødvendigt at blive forenet. Og flertallet beroligede sig med sætninger som: "Intet, vi tåler, det er ikke i byen!". Og nu kom indførelsen af ​​"septiktank" ind i vores lands liv med tilstrømningen af ​​importerede teknologier.

    Smukt lydende og minder om noget sterilt rent. Billboardsne på vej til dacha vied med hinanden opfordrede os til at installere det, septiktanken så hurtigt som muligt og til at føle sig som civiliserede mennesker, lovende uhørt af komfort.

    Og et sted i cerebellum blev gradvist udskudt: "Ja, det er nødvendigt. Men på en eller anden måde senere. For det første er huset isoleret, verandaen og husholdningsblokken vil være færdig. "Men den samme indre stemme protesterede:" De er nok ikke værd at få lidt penge. Og generelt er der så mange af dem, du kan vælge - du vil bryde dit hoved! "

    Og, ja, markedet for varer og tjenesteydelser til hjemmet og haven, som er ikke kun septiktanke: opbevaring og glasfiber og plast septiktanke, septiktank, topas, termit, septisk bakterier og så videre.

    Lad os prøve at finde ud af det...

    Canal septiktank, hvad er det?

    Oversat fra engelsk betyder ordet "septisk" bogstaveligt "en struktur til mekanisk behandling af spildevand." Og i et teknisk sprog forsvarer og giser slammet af spildevand med den efterfølgende fjernelse af dette sediment af en spildevandsmaskine.

    Der er en anden, dyrere måde at slippe af spildevand, og det består i nedbrydning af kloak ved hjælp af ilt og organiske bakterier.

    Begge metoder er baseret på arrangementet i jorden af ​​en eller flere (afhængigt af jordens egenskaber og grundvandet) af et plast- eller plastreservoir, i hvilket afløb vil komme ind.

    Den første metode (i det professionelle sprog kaldes anaerob eller anoxisk) indebærer nedbrydning af affald naturligt uden brug af en elektrisk luftkompressor.

    Den anden metode (aerob) er en dyb biologisk rensning, som et resultat af hvilket affald omdannes til harmløse bestanddele. Men det vil ikke være en septiktank, men en hel rengøringsstation, for hvilken der kræves en luftkompressor.

    Hertil kommer, at graden af ​​oprensning i septiktanke og stationer er forskellig: i det første tilfælde behandles op til 70% af spildevandet, i det andet - op til 95%.

    Prisen vil dog være helt anderledes.

    Hvordan man vælger en septiktank til et privat hus og villa

    Pris ordre

    Hvis gennemsnittet for Moskvas forstæder til at købe en septiktank fra producenten kan være så lav som 20 til 80 tusind rubler og derover, afhængigt af antallet af mennesker, der bor i huset, så prisen for dyb rengøring system er meget højere og nå op til 400 tusind rubler.

    Desuden er prisen på en septiktank eller en station påvirket af producentens "promovering", det materiale, de er fremstillet af, modellen og de tekniske evner.

    Så hvilken type selvstændig kloak at vælge?

    Selvfølgelig skal du vælge i henhold til dine økonomiske evner, det generelle niveau af komfort, fjernheden af ​​dit landsted eller sommerophold fra spildevandsforsyningen og det samlede vandforbrug.

    I denne artikel vil vi forsøge at forstå alle de forskellige septiktanke. Deres fordele og ulemper. Priskategorier af individuelle modeller. Vi vil forsøge at vælge det bedste tilbud på markedet.

    Udvælgelsesparametre og beregning af septisk volumen

    Vores udvalg finder sted i henhold til følgende kriterier:

    • Antallet af familiemedlemmer er 2-3 personer. Kun nogle gange kommer gæsterne til dig.
    • Eller du går til landet (i et landhus) kun om sommeren i weekenderne og lever altid kun i tide til ferie.

    På grundlag af det skal vi tage et gennemsnitligt forbrug af afløb på personen. Dette er 200 liter om dagen. Følgelig vil mængden af ​​husholdningsaffald pr. Familie være 400-600 liter og i spidsbelastninger 1000-1200 liter.

    Derfor skal mængden af ​​septiktanken være passende - fra 2 kubikmeter pr. Dag. "Hvorfor?" Du spørger. Ja, på grund af hvor meget spildevand vil være, afhænger antallet af tanke, hvor de falder.

    I bundfældningskammeret afløb er opdelt i forskellige fraktioner: tung synker til bunden og lighteren er top, ind derefter ind i næste tank, hvor de resterende renset for organiske urenheder, og først derefter falder ned i jorden.

    Derfor anbefaler vi at vælge en to-kammer septiktank med overløb eller en septiktank med et vandret eller lodret reservoir opdelt i 2 dele.

    Fremstillingsmateriale

    Det næste spørgsmål er det materiale, hvorfra septiktanken er lavet. Glasfiber eller polyethylen?

    Glasfiber er normalt glasfiber imprægneret med harpiks, og på grund af dette har den en ret stærk struktur. Produkter fremstillet af glasfiber i form af styrke er sammenlignelige med metal. Septiktanke fremstillet af glasfiber er absolut ikke modtagelige for korrosion, de kan bruges ved arbejde med højtemperaturdræn eller ætsende væsker.

    Polyethylen septum er ikke mindre end glasfiber i sin styrke, men dets værdighed er også, at den er mindre tilbøjelig til at bryde på grund af belastninger eller jordskift i selve gruben. Til prisen er de ikke alt for forskellige.

    Vi vender nu til valget af den septiske model.

    Hvilken septiktank er bedre: priser, mangler og anmeldelser

    Ethvert produktionsselskab ønsker, at du køber sin septiktank, mens det forlænger sin egen model, ikke meget under hvilke særlige forhold, som modellen er mest optimal.

    Derfor overveje de mest populære...

    Septiktank: pris og negative anmeldelser

    Det mest annoncerede mærke i Rusland på markedet for autonome spildevand er "Septic tank" lineup. Prisen med installation på turnkey basis fra 15 til 60 tusinde rubler afhængigt af den valgte model.

    Septiktanke er virkelig meget populære og relativt billige.

    Udenfor ser septiktanken ud som en forseglet plastbeholder, opdelt i flere sektioner. Som fabrikanten forsikrer, fjerner denne septiktank Tank spildevand fra urenheder op til 98%, men om det er tilfældet - er der ikke blevet bekræftet uafhængige laboratorieundersøgelser.

    På trods af det store antal positive anmeldelser kritiseres disse septiktanke stadig af købere. Generelt kritiserer kritikken ned for, at der er tilfælde:

    • Når køberen ikke har beregnet mængden af ​​spildevand, og udløbshullet hældes i enten en "retur" eller en overflade;
    • Når trykket på væggen eller bunden af ​​septikken ikke opretholdes, og der dannes revner i kroppen.
    • Desuden antager designet af septiktanken sin installation af et specialiseret firma, ellers garanterer fabrikanten ikke. Og dette - yderligere finansielle omkostninger.
    • En anden ulempe - dette er den lille tykkelse af tankens vægge i forhold til tykkelsen af ​​andre septiktanke.

    Negative anmeldelser om septiktank på en af ​​webstederne

    En anden vigtig detalje er den regelmæssige rengøring af tanken selv. For septiktanke skal tanken overvåges konstant.

    Septisk Biotank

    Septic Biotank er ikke kun en septiktank, men en hel rensningsstation. Ja, det har mange plus, men prisen er den samme. Derudover kræver en sådan rengøringsstation mere konstant konstant opmærksomhed og omhu.

    Septisk Topaz

    Konkurrerer med tanken for sin popularitet septiktank Topaz. Men der bruges her en anden rengørings teknologi - den såkaldte aerobic rensning (vi har allerede talt om ovenstående), og den er designet til permanent eller sæsonbestemt levetid.

    Til septiktanker af Topaz er det nødvendigt at installere en ekstra pumpe, som med vilje fjerner renset vand.

    Hvis tankproducenterne anbefaler at installere på sand- eller sandslammejord med et lavt grundvandsniveau, er Topaz installeret i enhver form for jord.

    Men prisen vil være anderledes: hvis septiktanken Tank 2.5 koster dig i gennemsnit ca. 36.000 rubler, så køb en septiktank Topas 5PR - du skal betale allerede 80.000 rubler. Høj pris er den eneste ulempe ved septiktanken Topas.

    Negative anmeldelser om Topaz septik på en af ​​webstederne

    Desuden er septiktanke og andre producenter under varemærkerne Rostock, Tver, Dochista, Microbe og Termite efterspurgte.

    Septic Rostock

    Sortimentet af septiktanke "Rostok" er præsenteret i tre versioner: "Mini", "Dachny" og "Cottages".

    Den adskiller sig fra septiktanke allerede diskuteret, at fremstillet af polypropylen af ​​sømløse teknologi og har et originalt design, som er udstyret med et spjæld indkommende spildevand strøm for at undgå "vzbalamuchivaniya" nedbør.

    Ulemperne omfatter de høje omkostninger ved installationen, hvilket er næsten lige så meget som selve produktet (40-45 tusind rubler) plus afhængighed af grundvand.

    Septisk Tver: Negativ feedback og mangler

    Overvej nu en septiktank under handelsnavnet "Tver". Prisen på denne septiktank vil variere fra 65 til 80 tusind rubler.

    Stigningen i prisen skyldes en fire-trins spildevandsbehandling, så denne septiktank behøver ikke luftningsfelter.

    Rens en sådan Tver septiktank en gang om året.

    Ulemperne indbefatter septisk Tver, måske den eneste, men meget alvorlige: det er - en septisk-tankkammer, hvor fermenteringen og forrådnelse, og fra dette er (eller kan forekomme) lugt.

    Eksempel på en negativ gennemgang af den septiske Tver

    Andre mærker

    Ofte afhænger den oppustede pris for en bestemt septiktank af reklamebudget og markedsføring "emballage", som bruges af producenter af kloaksystemer.

    Septiktanke ren (fra 30 til 40 tusinde), septisk Microbe (mini septiktank, hvis pris varierer fra 10 til 17 tusinde) og septisk Termit (fra 24 til 60 tusinde) er mindre kendt, men så at sige " untwisted ".

    Men kernen i deres arbejde ligger det fælles for alle septikprincipper for spildevandsbehandling: sedimentering og efterfølgende biologisk rensning.

    Pumpe septiktanke

    Når du vælger en bestemt model og installerer den, skal du følge alle de regler, der er fastsat af producenten. Den mindste afvigelse fra dem er fyldt med irreversible konsekvenser, op til køb og udskiftning af en septiktank til en ny.

    For at opretholde garantien og undgå uforudsete udgifter er det vigtigt at følge producentens anbefalede tidsplan for pumpning af septiktanke og toiletter.

    Så hvad er der stadig at vælge en septiktank?

    Det afhænger ikke kun af hvor mange septiske brugere der skal være og ikke kun på mængden af ​​penge at købe, men også på en række andre faktorer:

    • Vil du selv installere en septiktank eller invitere eksperter.
    • Om dit websteds område giver dig mulighed for at lave en aerob zone eller ej.
    • Har du tålmodighed, styrke og tid til at kontrollere arbejdet i en septiktank, eller det er nødvendigt at "installere og glemme".
    • Er du klar til at sætte op med en sommetider ubehagelig lugt eller ej.
    • Er der en kloakering i nærheden, hvor priserne på tjenester i Moskva-regionen i gennemsnit er 800 rubler per kubikmeter. m.

    Ingen vil tilstoppe deres hoveder med forskellige tekniske problemer. Ingen ønsker at skrue skruer og møtrikker, vil ikke kontrollere niveauet af spildevand i spildevandet, vil ikke sidde og vente på spildevandet.

    Vi kommer til et landsted for at hvile, lytte til fuglesang, gå til skoven for bær og svampe, steg friske kebab og nyd naturen. Og tænk ikke på konsekvenserne, åbner hanen med vand eller dræner toilettet.

    Derfor er vores valg: en septiktank fuld af rengøring, som de siger, fra "a" til "I". Og valget af en bestemt model er din!

    anmeldelser

    På denne side indsamler vi feedback om installation af septiktanke og lokale renseanlæg fra vores kunder. I de fleste tilfælde opnås feedback ved at kalde vores kvalitetskontrol service hos vores kunder.

    Nogle af de anmeldelser, vi indspillede med tilladelse fra kunder og bogført her på hjemmesiden. Du kan lytte til dem, for nogle gange er det endnu mere interessant og lettere at læse afkodning.

    Det er vigtigt for os at sikre et højt servicekvalitet for at modtage nye anbefalinger fra tilfredse kunder!

    Testimonial # 1 om septiktankinstallation

    Installationsadresse: Владимирская обл. Kirzhachsky distriktet. Red Stump

    Model af installeret udstyr: septiktank S-5 med infiltrator

    Betingelser på stedet: lavt grundvandsbord, jordsand

    - Vadim, god eftermiddag, du er bekymret af firmaet "SepTik.ru" fra kvalitetssikringsafdelingen, tage et par minutter for at besvare en række spørgsmål

    - Hej, selvfølgelig, giver jeg

    - Vores firma har installeret en septiktank med jord efterbehandling, vi ønskede at vide, om du begyndte at bruge det, hvis det er tilfældet, er alt tilfredsstillende i sit arbejde?

    - Ja, jeg begyndte at bruge den, alt fungerer ordentligt, vandet trænger gennem dræningstunnelen i jorden, mens lugtsystemet ikke overholdes på stedet.

    - Sig, Vadim, da der blev installeret septiktanken, var der nogen spørgsmål til installatørlaget?

    - Nej, der var ingen klager

    - Kan du evaluere vores virksomheds arbejde på en 10-punkts skala?

    - Vil du anbefale vores firma til dine venner?

    - Ja, jeg kunne godt lide alt, gjorde alt hurtigt på en dag.

    Optagelse af en anmeldelse fra Vadim

    Referencenummer 2 om installation af en septiktank

    Installationsadresse: MO Pavlovsky Posad

    Model af installeret udstyr: septiktank S-5 uden infiltrator (valgfri)

    Betingelser på stedet: lavt grundvandsniveau, jordløg, erektion i stedet for demonterede ringe

    - Sergey Anatolyevich, god eftermiddag, er du bekymret for virksomheden "SepTik.ru", kvalitetskontrolafdeling, tage et par minutter for at besvare en række spørgsmål?

    - Vi installerede dig en septiktank på stedet for den demonterede "septiktank af betonringe", vil du gerne vide, om du begyndte at bruge den?

    - Ja, vi begyndte at bruge det med det samme, fordi vi lever hele tiden i huset.

    - Er der problemer i drift?

    - Der er en lille lugt i området med ventilatorrøret.

    - En lille lugt er til stede på grund af det faktum, at det under dine omstændigheder ikke var muligt at installere en infiltrator, og du ikke ønskede at sætte stationen for økonomi. Stadig et spørgsmål: På vores forsamlingsbrigades arbejde var der kommentarer til dig?

    - Der var ingen klager, direktøren selv var til stede

    - Vær venlig at vurdere virksomhedens arbejde som helhed på en 10-punkts skala.

    - Vil du anbefale vores firma til dine venner?

    Anmeldelser af Tapas septiktanke

    Hvis du befinder dig i samme situation som vores, og vil læse anmeldelser om septiktanken, siger jeg med det samme: det er en værdifuld ting. Situationen er ikke let. Dacha er bare et lille hus i landsbyen, vi redesignede det selvfølgelig og tilføjede bl.a. faciliteter. Spørgsmålet viste sig, hvor man skulle forbinde disse faciliteter. Willys vender spildevand med egne hænder. Det centrale kloaknetværk i landsbyen eksisterer simpelthen ikke. Her og vandforsyningen tager sig af sig selv - brøndene gør det gode er grundvandet nær. Vi har også gennemboret os - velsmagende vand, godt. Toiletter generelt - dette er en enkelt lille bygning væk hjemmefra, over pit. Og da et fuldt fladt badeværelse blev startet i huset, med et brusebad og en vaskemaskine, og med et toilet, faldt spørgsmålet om fjerntliggende hus af sig selv. Gravet en stor pit - og lad den gradvist lække i jorden? Så grundvandet er noget tæt, og du kan ødelægge livet for dig selv og dine naboer.

    Grave mere en pit og sat i beton, så der er ikke noget ikke lække - betragtes således, at hullet hver måned for at pumpe udrykningskøretøjer, bør det være næsten på størrelse med et hus gør. Overdrivende, selvfølgelig, men 3 til 3 meter, er der ingen steder at placere.

    Overvejet flere muligheder

    Vi læste meget, og så vi ses af septiktanken "Topas", som ikke kun opbevarer og forsvarer alt spildevand, men genbruger dem aktivt. Hvad jeg kunne lide - han er lille. Den mindste model, bare for en sommerbolig. Meter pr. Meter tyve og 2,5 meter dyb. Nå lige før grænsen for vores grundvand.

    Vi fandt ud af, hvad han gjorde - det viser sig, at han blot blander spildevandet og passerer luften gennem dem. Og under disse betingelser bliver de meget hurtigt behandlet af aerobic bakterier, og rent vand og en nyttig silt opnås. Denne septik arbejder uden pumpning, og det er let at fjerne siltet selv. Læs om denne septiktank af anmeldelser - som alle er glade. Og producenterne garanterer 50 års service. Vi besluttede - vi satte.

    Installation er nemmere end forventet

    Installation var ikke noget problem, pit er lille, efterladt på kun en overflade af dækslet (som vist ovenfor), summeret ved afdrypning spildevand og afløb af rent vand. Her et lille dræn felt gjorde - septiktank omkring en kubikmeter vand om dagen skal give ud, så det er nok: Få et par rør af plast, kloak, skære slidser i dem for at dræne vandet, omgivet af murbrokker og faldt i søvn. Centimeter på 20 under jordoverfladen.

    Hvad er usædvanligt - jeg var nødt til at levere elektricitet til septiktanken, fordi kompressoren virker der. Men dette er ikke et problem. Og det er alt sammen. Er startet Halv sommeren har der allerede boet - ingen problemer opstår. Luften af ​​systemet er nej, vandet ved udløbet (specielt åbnet, set) ser virkelig rent ud, ikke ildelugtende, så det er helt muligt at plante buske over afvandingsområdet, som de skulle.

    Så det ser ud til, vi fik virkelig en rigtig god ting på vores dacha. Lad os vente på de lovede 50 år - hvordan hun vil opføre sig.

    Med respekt, Nadezhda Vyacheslavovna fra Moskva



    Næste Artikel
    Sådan drejer du toilettet 90 grader? Hvor meget plads vil det spare?